Edenred Exclusive

Tipy na výhodné využití vašich benefitů

Doprava zdarma při nákupu nad 120 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 120 Kč

Jsme jedním z největších a nejznámějších řetězců drogerií v Polsku, od prosince 2023 máme své kamenné prodejny i v Praze ????.

Kosmetiku si u nás můžete objednat jak v kamených prodejnách, na www.hebe.com/cz tak i v aplikaci hebe. ????

Nabízíme široký výběr kosmetiky, parfémů, doplňků a produktů pro péči o tělo a vlasy. V drogerii najdete populární i uznávané značky. Novinky i kosmetickou klasiku. U nás se můžete spolehnout na profesionální servis, atraktivní ceny a pravidelné akce. ????

V našem obchodě najdete kosmetiku z různých kategorií:

- Přírodní - produkty obsahující vysoký podíl složek rostlinného nebo minerálního původu.  Jejich pečující vlastnosti jsou skvělé a prospívají naší pleti.

- Korejská - Pokud hledáte kosmetiku, která hydratuje a rozjasňuje pleť bez vrásek! Tato kategorie je určena přímo pro vás. To právě Korejci, kteří jsou známí svou hladkou, téměř dokonalou pletí, používají desetistupňovou účinnou pečující rutinu. A zde najdete veškerou potřebnou kosmetiku!

- Japonská - v Japonsku je krásná a zářivá pleť považována za ideál. Toho lze dosáhnout důkladným čištěním a hydratací, na což Asiaté kladou velký důraz.

- Dermokosmetika - Vytvořena pro náročnou pleť. Díky svým vlastnostem působí na hlubší vrstvy pokožky, obnovují ji a podporují její regenerační procesy. Výsledkem je zdravější, pružnější a omlazená pleť.

- Profesionální - Kosmetika používaná v salonech a ordinacích, která obsahuje pokročilé složení a účinné látky. Vytvořena s ohledem na specifické potřeby ve spolupráci s odborníky.

...a mnoho dalšího

Speciální nabídka

Doprava zdarma při nákupu nad 120 Kč.

 

Více informací:

www.hebe.com/cz