Edenred Exclusive

Tipy na výhodné využití vašich benefitů

Do konce prázdnin fit, s dárky a bonusem až 900 Kč

Do konce prázdnin fit, s dárky a bonusem až 900 Kč

Odemkněte sílu přírody pro optimální zdraví a buďte do konce prázdnin fit s ranním a večerním komplexem STSFY. Komplex přijde v doplňovacím sáčku, používáte v luxusní skleněné lahvičce, kterou nevyhazujete.

Získejte bonus až 900 Kč za dárky, produkty a dopravu zdarma:

  • Bonus v hodnotě 150 Kč
    Kupte si jakýkoliv sáček - získáte skleněnou lahvičku ZDARMA.
  • Bonus v hodnotě 750 Kč
    Kupte si jakékoliv 2 sáčky - získáte 3. sáček dle výběru ZDARMA a 2 skleněné lahvičky ZDARMA.
  • Bonus v hodnotě 900 Kč
    Kupte si jakékoliv 3 sáčky - získáte 4. sáček dle výběru ZDARMA, 2 skleněné lahvičky ZDARMA a poštovné ZDARMA.

 

  • Jak získat slevu:

Nakupte na webu www.stsfy.cz, v sekci “Košík” uveďte do “Poznámka prodejce” kód EDENRED a následně postupujte do pokladny.

Vyberte si a libovolně kombinujte komplexy STSFY. Ranní kapsle nebo Večerní kapsle - záleží jen na vás, jak si sáčky v balíčku zkombinujete. V případě sáčku ZDARMA uveďte do poznámky, jaký chcete.

 

 STSFY se čte [satisfaj].

 

Objevte mimořádné výhody našich komplexů STSFY - revoluční směs vitamínů; minerálů; silných rostlinných výtažků pocházejících ze srdce přírody; léčivých bylin, používaných ve staré asijské medicíně; hlavních probiotických kmenů a pečlivě vybraných super-potravin.

 

Tento výjimečný produkt, formulovaný s ohledem na vaši pohodu, je navržen tak, aby povzbudil vaše tělo, mysl a duši a dodal vám vitalitu, kterou potřebujete, abyste si každý den podmanili bezmeznou energií a zářivým zdravím.

 

Přírodní synergie: Náš komplex využívá synergii nejlepších přírodních ingrediencí, které spolupracují v dokonalé harmonii a podporují vaše celkové zdraví. Každá složka je pečlivě vybírána tak, aby doplňovala a zvyšovala účinnost ostatních a zajistila, že z každé jednotlivé živiny získáte maximum. Receptura je pečlivě připravená harmonickou fúzí účinných složek, jako je Maca, Lecitin, Ženšen, Selen a Zelený čaj, vám přináší symfonii vitamínů, minerálů a rostlin přímo z nitra přírody.

 

Zažijte revitalizační dotek měsíčku lékařského, koenzymu Q10 a vitaminu C, které spolupracují na doplnění vitality vašeho těla. Využijte sílu nukleotidů, biotinu a zinku, pečlivě smíchaných s proslulými vitamíny B-komplexu, včetně B12, B1, B2, B3, B5, B6 a B9, abyste podpořili svou celkovou pohodu, zlepšili kvalitu vlasů a vytvořili si štít proti běžným onemocněním, díky kterému se budete cítit nejlépe po celý rok.

 

Ranní a večerní komplex posouvá vaši wellness cestu do nových výšin přidáním vitaminu D3 a vitaminu E, které posilují přirozené obranné systémy vašeho těla a podporují zářivý a zdravý lesk vlasů a pokožky. Pociťte omlazující účinky Dermaval, vylepšené o antioxidační esenci z granátového jablka, chřestu, kávových třešní, camu camu, aceroly, mangostany, Acai a dalších.

 

Prozkoumejte moudrost starověkých rostlin, jako je sophora japonská, okra, mateřídouška, rhodiola, schizandra a kozlík lékařský, pečlivě vybraných pro své výjimečné zdravotní přínosy. Od zlepšení paměti, po starověké adaptogeny na úlevu od stresu, zažijete zvýšenou kognitivní funkci jako nikdy předtím. Speciálně vybrané rostlinné extrakty podporují duševní jasnost a soustředění.

 

Nechte vyživující dotek ostropestřce mariánského a hlavních probiotických kmenů, včetně Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus a Bacillus coagulans, obnovit přirozenou rovnováhu vašeho těla.

 

Čistě rostlinné: Přijměte náruč přírody bez umělých přísad a konzervačních látek, s udržitelnou možností pro ty, kteří hledají přirozenou cestu k vitalitě.

 

Dejte sbohem únavě a přivítejte novou chuť do života! Energizujte své tělo díky léčivým rostlinám a bylinám, které dodávají vašemu tělu živiny, aby zůstalo nabité energií po celý den.

 

Prémiová kvalita: Věříme v dokonalost, a proto naše ingredience získáváme z nejuznávanějších a nejudržitelnějších zdrojů. Každá šarže je přísně testována, aby byla zajištěna čistota, účinnost a bezpečnost, což vám poskytne klid, který si zasloužíte.

 

Trusted and Loved: Ranní a večerní komplex již změnily životy bezpočtu lidem, kteří nyní přísahají na jeho neuvěřitelné výhody. Připojte se k naší komunitě spokojených a zdravých zákazníků a zažijte ten rozdíl na vlastní kůži.

 

Odhalte tajemství přírody a přijměte pulzující a naplňující život se STSFY. Nenechte si ujít tuto příležitost vyživit své tělo i duši tím nejlepším, co příroda nabízí. Objednejte si svůj ranní a večerní komplex nyní a staňte se svědky pozoruhodné proměny z první ruky!

 

Nyní máte pozoruhodnou příležitost přijmout pulzující život plný energie, který je založen na samotné podstatě přírody. Pozvedněte svou pohodu do nových výšin a uvolněte svou vnitřní vitalitu s ranním a večerním komplexem STSFY ještě dnes!

 

Ranní komplex je doplněk stravy s vitamíny, minerály, rostlinami, bylinami a super-potravinami pro zlepšení energie, pokožky, vlasů a imunity. Každý sáček obsahuje 30 kapslí, celkem 25,6 g.

 

Večerní komplex je doplněk stravy s léčivými rostlinami, bylinami a hlavními probiotickými kmeny pro zlepšení psychiky, spánku, detoxu a regeneraci organismu. Každý sáček obsahuje 30 kapslí, celkem 22,5 g.

 

Spokojenost začíná u zdraví.

 

 

Platnost nabídky:

Od 24. 7. 2023 do 31. 8. 2023

 

Další informace:

www.stsfy.cz

www.facebook.com/stsfylab

www.instagram.com/stsfylab

 

Akceptované způsoby platby:

Karta – Edenred Card

Karta – Ticket Restaurant Card